Verpakkingen B.V.

Passion for Packaging

  • Klantgericht
  • Voor 12:00 uur besteld, morgen voor 12:00 uur in huis
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd voor FSCĀ® (Forest Stewardship CouncilĀ®)
  • Inventief
  • Maatwerk voor iedere vraag
  • Jong & Dynamisch
  • In 38 jaar uitgegroeid tot specialist
  • Vraag een offerte aan

Packaging

Klantspecifieke verpakkingen

Voor- en zijaanzicht klantspecifieke samengestelde verpakking
Bovenaanzicht klantspecifieke samengestelde verpakking

Specialist in golfkartonnen verpakkingen op maat
Als specialist in het ontwerpen en vervaardigen van verpakkingen van golfkarton weten wij hoe u uw product het best kunt verpakken en tegelijkertijd kunt beschermen. Intrapec Verpakkingen maakt verpakkingsoplossingen op maat en houdt daarbij niet alleen rekening met uw huisstijl maar ook met uw logistiek en uw klanten en wat zij verder van uw verpakking verwachten.

Wat het ontwerp en de uitvoering van uw verpakking betreft denken wij van A tot Z met u mee. Hierbij beschikken we over een eigen ontwerpafdeling en een geavanceerd machinepark waarmee hoogwaardige verpakkingsoplossingen gemaakt worden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld grotere verpakkingen vouwen, assembleren en verlijmen of uw verpakking voorzien van een beschermende folie ter bescherming van uw product. Omdat we het hele proces van ontwerp tot productie in eigen beheer uitvoeren, zijn we niet afhankelijk van derden en dat werkt wel zo prettig, snel en flexibel.

Wij houden rekening met de eisen die u aan uw verpakking stelt, waarbij de bedrukkingsmogelijkheden eindeloos zijn: in één of meerdere kleuren flexo, in full color pre- of post-printed of in offset. Met onze Passion for Packaging komen wij met klantspecifieke oplossingen die zowel innovatief als duurzaam zijn.

Tot onze vaste klantenkring behoren tal van toonaangevende bedrijven in onder andere de verwarmings- en (pet) foodbranche. Zo kunt u onze verpakkingen vinden in de Albert Heijn, Lidl, Aldi en Praxis maar ook om bijvoorbeeld een nieuwe CV-ketel of industrieel koffiezetapparaat.

Meer weten?
Bent u op zoek naar een specialist in het ontwerpen en produceren van golfkartonnen verpakkingen op maat, neem dan contact met ons op. Wij informeren u over de mogelijkheden en delen onze Passion for Packaging graag met u!


Displays

Contact

Van Rensselaerweg 2
6956 AV Spankeren

055 36 82 220
www.intrapec.nl