De Intrapec Groep

Passion for Packaging

  • Klantgericht
  • Voor 12:00 uur besteld, morgen voor 12:00 uur in huis
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd voor FSCĀ® (Forest Stewardship CouncilĀ®)
  • Inventief
  • Maatwerk voor iedere vraag
  • Jong & Dynamisch
  • In 38 jaar uitgegroeid tot specialist
  • Vraag een offerte aan

Intrapec hoofdkantoor

Wie zijn wij

Specialist in verpakkingen van golfkarton
De Intrapec Groep is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van klantspecifieke verpakkingen en displays van golfkarton. Met een uitgebreid en zeer geavanceerd machinepark, een eigen ontwerpafdeling, de mogelijkheid om uit voorraad te leveren en een eigen logistiek centrum, is Intrapec sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot een totaalproducent op het gebied van golfkartonnen verpakkingen.

Tot onze vaste klantenkring behoren tal van gerenommeerde bedrijven in onder andere de verwarmingsbranche, de industriële branche en in de (pet) foodbranche. Zo kunt u onze verpakkingen en displays vinden in onder andere de Albert Heijn en Dekamarkt maar ook om een nieuwe CV-ketel bijvoorbeeld.

Van handelsonderneming tot producent
Dick de Lange en Nic Lammers hebben in 1983 Intrapec Verpakkingen B.V. opgericht met als belangrijkste doel om sneller in te kunnen spelen op de vraag naar op maat gemaakte verpakkingen van golfkarton. Was Intrapec in de beginjaren met name een handelsonderneming die zich toelegde op het in- en verkopen van verpakkingen van golfkarton, tegenwoordig ontwerpt en vervaardigt Intrapec deze verpakkingen zelf. Met een eigen ontwerpafdeling, een geavanceerd machinepark en een klantgerichte werkwijze vindt u bij De Intrapec Groep altijd de beste oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk.

De Intrapec Groep
Om duidelijker te laten zien wie we zijn en wat we kunnen, is in 2013 De Intrapec Groep opgericht waar drie BV’s onder vallen: Intrapec Verpakkingen B.V., Intrapec Packaging Supplies B.V. en Intrapec Displays B.V. De Intrapec Groep wordt aangestuurd door Paul de Lange, zoon van medeoprichter Dick de Lange en daarmee is Intrapec een familiebedrijf dat in 2013 30 jaar bestaat.

Onze werkwijze
Wat het ontwerp en de uitvoering van uw verpakking of display betreft, denken wij actief met u mee. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde productiefaciliteiten waarmee hoogwaardige verpakkingsoplossingen ontworpen en vervaardigd worden. Omdat we dit proces in eigen beheer uitvoeren, zijn we niet afhankelijk van anderen en dat werkt wel zo prettig, snel en flexibel.

Wij houden rekening met de eisen die u aan uw verpakking stelt, waarbij de bedrukkingsmogelijkheden wat ons betreft eindeloos zijn: in één of meerdere kleuren flexo of in full color offset. Met onze Passion for Packaging komen wij met klantspecifieke oplossingen die zowel innovatief als duurzaam zijn.

Wilt u meer over ons weten of bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op; wij delen onze Passion for Packaging graag met u!


Displays

Contact

Van Rensselaerweg 2
6956 AV Spankeren

055 36 82 220
www.intrapec.nl